AMIR - egy európai mesterképzés

Európai mesterképzés - Advanced Materials: Innovative Recycling

Jelentkezz az AMIR képzésre!

Az EIT RawMaterials Academy mesterképzések részeként az AMIR (Master in Advanced Materials: Innovative Recycling) egy olyan nemzetközi közös képzési program, amelyik a nyersanyag értéklánc elemei közül elsősorban az újrahasznosításra koncentrál.

A mesterszak célja magasan képzett szakemberek kibocsátása, akik a nyersanyagszektor különböző szakterületein jártasak és egyúttal elsajátítják a vállalkozói szemléletet is a programban közreműködő vállalkozások, inkubációs központok, innovációs szolgáltatók segítségével. A program stratégiai középpontjában az EIT RawMaterials kiemelt prioritása, a jövő közlekedési megoldásaihoz szükséges anyagok kifejlesztésének fenntartható megoldása áll.

Az első tanév képzési helyei: Miskolci Egyetem, Magyarország; Bordeaux-I Egyetem, Franciaország; Lisszaboni NOVA Egyetem, Portugália

A második tanévben a hallgatók a következő egyetemeken folytathatják tanulmányaikat: TU Darmstadt, Németország; Liège-i Egyetem, Belgium; Madridi Műszaki Egyetem, Spanyolország.

Kérj további információt!

Az AMIR főbb előnyei

  • elsajátítani kulcsfontosságú vállalkozási és innovációs készségeket,
  • angolul végezni a mesterszakot egymást követően két EU tagállamban és kettős diplomát szerezni,
  • hallgatónként 13,500 € ösztöndíj a két tanévre,
  • szakmai gyakorlat piacvezető vállalatoknál,
  • részvétel az EIT RawMaterials által támogatott nyári iskolákon, kiegészítő továbbképzéseken és rendezvényeken,
  • az AMIR mesterszak EIT Label minőségbiztosítással rendelkezik, amelyet olyan vezető mester- és PhD képzések nyerhetnek el, melyek az innovációra és szemléletváltásra képes szakemberek új generációját képzik.

Apply for the AMIR Programme

Create your account, register your preferences and monitor your application status in real time!

JELENTKEZZ